Registreringen är öppen nu!

Vi är glada att meddela våra kommande träningsläger och den spännande resan till Dallas. I år har vi infört en ny regel: för att kvalificera sig till resan måste spelarna delta i minst två av tre träningsläger (Var du i Finland under summercamp så räcker det med 1 camp). Detta kommer att säkerställa att vi får ut det bästa av varje spelare och ger oss en stark sluttrupp.

Träningsläger och finaluttagning

Vi kommer att hålla ett nytt träningsläger i februari som blir avgörande för den slutgiltiga uttagningen. Vi har plats för 45 spelare totalt, men för att kunna ge varje spelare maximal uppmärksamhet och kvalitetstid har vi beslutat att begränsa deltagarantalet till 35 spelare. Detta ger oss möjlighet att fokusera mer ingående på varje individ.

Nya coacher

Vi kommer även att välkomna nya coacher till vårt team, vilket kommer att höja träningskvaliteten ytterligare. Våra coacher har stor erfarenhet och engagemang för att utveckla varje spelares fulla potential.

Anmälan och deltagande

Nedan hittar du platserna för våra träningsläger. När du fyller i anmälningsformuläret för det första lägret, kom ihåg att kryssa i vilket/vilka ytterligare läger du planerar att delta i. Det är möjligt att bara delta i ett av lägren, men var medveten om att detta kan minska dina chanser att bli uttagen till sluttruppen.

Camp 1 Camp 2 Camp 3
T.B.A Stockholm Göteborg

Vi ser fram emot att träffa er på träningslägren och ser fram emot en fantastisk resa till Dallas tillsammans!

Vänliga hälsningar,
Nordic Lions