Intreseanmälan är ute nu !

Anmäl ditt Intresse för Nordic Lions Dallas Games 2025!

Nordic Lions, vårt nordiska allstar-lag i amerikansk fotboll, är glada att meddela att vi förbereder oss för Dallas Games 2025! Detta prestigefyllda evenemang erbjuder en unik möjlighet för spelare att visa upp sin talang på en internationell scen och tävla mot några av de bästa inom sporten. Vi inbjuder nu alla intresserade spelare och talanger att göra en intresseanmälan för att bli en del av vårt lag som kommer att representera Norden i Dallas.

Varför Delta i Dallas Games 2025?

Dallas Games är en utmärkt plattform för unga atleter som vill ta sin amerikanska fotbollskarriär till nästa nivå. Genom att delta får spelarna:

  • Exponering på Högsta Nivå: Spela inför en publik och scouter som är intresserade av att hitta nästa stjärna inom amerikansk fotboll.
  • Möjligheter till Rekrytering: Få chansen att bli upptäckt av amerikanska skolor och collegeprogram som letar efter talangfulla spelare.
  • Erfarenhet och Utveckling: Utmana sig själva mot motståndare på högsta nivå och få värdefull erfarenhet från spelare och coacher med omfattande erfarenhet.
  • Ett Starkt Nätverk: Bygg relationer och knyt kontakter som kan öppna dörrar för framtida möjligheter inom sporten.

Hur Anmäler du Ditt Intresse?

För att anmäla ditt intresse för att delta i Dallas Games 2025, vänligen fyll i vår intresseanmälan genom att använda formuläret på vår officiella hemsida [länk till formulär]. Anmälan är öppen för spelare i alla åldrar och erfarenhetsnivåer. Vi söker spelare som är engagerade, passionerade och redo att ta sig an den utmaning som Dallas Games innebär.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgD9J0hn4VxTE1_pxg35KhKuSTVJ0tBL4SxK0NPU0Wn01qCA/viewform