Registrera dig inför nästa helg camp!

Nordic Lions Tryout: Uttagning för laget som ska erövra Seattle!


Nordic Lions välkomnar alla spelare & atleter till den spännande tryouten där laget som ska representera Norden i Seattle kommer att uttagas. Coach Glasnovic ser fram emot att upptäcka de imponerande talanger som Skåne och Danmark har att erbjuda och förväntar sig full representation från alla klubbar.

Efter förra lägrets framgång, där 40 talangfulla ungdomar från hela Norden deltog. Vi vet redan nu att Finland har sitt U19 landslagsläger den kommande helgen så kanske blir svårt att få våra finska spelare, men våran Vincent Pervis, RB coach, har starka kontakter och vet vilka spelare som kommer att passa perfekt in i laget.

Josef, som tidigare tog hem u19-guldet i Sverige, ser entusiastiskt fram emot campet och är väl medveten om den imponerande talangpoolen som finns att tillgå.

För de som är intresserade av att delta finns det två alternativ för anmälan. Kostnaden är 1000kr och inkluderar mat, boende och mer, medan det alternativa alternativet för de som bara vill delta i lunch och träning är 600kr. Anmäl dig enkelt via www.nordiclions.com/events. Notera att det för närvarande finns ett problem med PayPal, men nya betallösningar kommer snart att finnas tillgängliga. Som en nyhet för USA-resan kommer Nordic Lions att erbjuda Klarna som betalningsalternativ för att underlätta för deltagarna.

Fyll i formuläret på webbplatsen och du är officiellt anmäld. Vid ankomst kan betalningar göras med kort, kontanter eller Swish för att ge maximal flexibilitet och bekvämlighet för alla deltagare. Gör dig redo att ta steget mot en spännande fotbollsupplevelse och representera Nordic Lions i Seattle!

Vi ses i Skurup

Leave a comment